Farvede Linser

Markedets største udvalg af naturlige farvede kontaktlinser i høj kvalitet 

Er du på udkig efter et nyt naturligt look enten til dagligdagen eller til fest og farver, så tilbyder vi her markedets største udvalg af farvede kontaktlinser uden styrke. For at give det helt rigtige naturlige look kan vores naturlige farvede linser fås i forskellig...

Markedets største udvalg af naturlige farvede kontaktlinser i høj kvalitet 

Er du på udkig efter et nyt naturligt look enten til dagligdagen eller til fest og farver, så tilbyder vi her markedets største udvalg af farvede kontaktlinser uden styrke. For at give det helt rigtige naturlige look kan vores naturlige farvede linser fås i forskellige farver og nuancer. Vi tilbyder eksempelvis, brune, hazel, grønne, blå, aqua, grå og violet linser i tre forskellige naturlige toner og nuancer.

Vores naturlige farvede linser uden styrke dækker både mørke og lyse øjne

Alle vores farvede linser er uden styrke og dækker både mørke og lyse øjne med en ny naturlig øjenfarve.

Forskellen på vores forskellige naturlige farvede linser uden styrke  

Farvede kontaktlinser med en tone har en enkelt farve uden nogen toning. Disse farvede kontaktlinser er perfekte hvis du ønsker at ændre din nuværende øjenfarve på et øjeblik.

Mystic farvede kontaktlinser (to toner) er farvede kontaktlinser med to toner som har en mørkere tone rundt iris og giver et mere defineret look

Tre toner farvede kontaktlinser har det mest naturlige look. Disse farvede kontaktlinser anvender tre unikke toner som giver smukke og naturlige øjne

Glimmer kontaktlinser giver et naturlig udseende med et skinnende og glimtende finnish.

Farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Farvede kontaktlinser uden styrke

Vores farvede kontaktlinser er produceret af markedets største leverandører af farvede kontaktlinser uden styrke og er produceret i England. Vores farvede linser er produceret efter de højeste kvalitets standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed.

Priser

Alle priser er for et par linser (2 stk.)

Levetid

Vores farvede kontaktlinser har en levetid på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug.

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle farvede kontaktlinser uden styrke. Er varen midlertidigt udsolgt kan varen have en leveringstid på 5-14 dage afhængig af varen.

Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

100535c0854cc6fb827db2be345b3316.jpg

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med GLS med omdeling. Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores opal smykker, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@fantasy-lenses.dk eller på telefon: 71992471.

Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen bonuspoint og spar penge på farvede kontaktlinser og crazy kontaktlinser

Når du handler på Fantasy-Lenses.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine kontaktlinse køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores farvede kontaktlinser uden styrke.

Sådan er bonuspoint programmet struktureret:

Vores bonusprogram er struktureret således:

Ratio: 1 loyalitetspoint/ bonuspoint = 15 kr.

1 point = 0,6 kr.

Dette svarer til, at du kontinuerligt opsparer cirka 4% af din totale købssum, hver gang du handler på Fantasy-Lenses.dk.

Du kan selv bestemme hvornår du vil udløse pointene og kan eksempelvis vælge at opspare pointene til et større køb, eller anvende rabatten her og nu på vores farvede kontaktlinser uden styrke.

Sikker og nem bestilling online

Når du surfer og handler på på Fantasy-Lenses.dk, foregår det altid via en krypteret SSL forbindelse, som anvender markedets stærkeste algoritmer for at sikre optimal sikkerhed online.

Mere
 • Tilbehør

  I denne sektion finder du tilbehør til dine farvede kontaktlinser med styrke. Vi anbefaler, at du tilkøber etui og rensevæske til dine farvede kontaktlinser med styrke. Vi har en samlet pakke i form af vores Totalcare sæt. Totalcare er et opbevaringssæt som indeholder rensevæske og opbevarings etui til dine farvede linser.

  Leveringstiden er 1-2 hverdage (mandag-fredag).

 • Linsetype

  Vores naturlige farvede linser fås i følgende forskellige linse typer: naturlige linser i 1-3 toner, Fusion, Electro, Glimmer og Glamour linser uden styrke.

  Farvede linser i 1-3 toner

  Vores naturlige farvede linser fås i 1, 2 og 3 toner for at give dig det helt rigtige naturlige look.

  Fusion linser uden styrke

  Fusion Kontaktlinser er farvede linser, som øjeblikkeligt ændrer din nuværende øjenfarve med en sammensmeltning af tre forskellige flotte farver og giver et ny dramatisk look. Fusion farvede  kontaktlinser dækker din naturlige øjenfarve med en blanding af 3 forskellige farvetoner som giver dig smukke og blændende øjne. Denne serie er ideel, hvis du ønsker at ændre din nuværende øjenfarve med en ny spændende farve som stadig har et naturligt look. Fusion farvede kontaktlinser fås i 4 forskellige farve blends.

  Electro linser uden styrke

  Electro kontaktlinser med farve giver et nyt naturligt look med et lille tvist af det overnaturlige for at give flotte naturlige øjne.

  Glimmer linser uden styrke

  Glimmer linser er naturlige farvede kontaktlinser uden styrke, som giver dig et naturligt ændret udseende med et design som har en skinnende finish.

  Glamour linser

  Glamour kontaktlinser kombinerer helt op til tre forskellige farvenuancer som giver et smukt naturligt og unikt look med et mindre tvist af det overnaturlige. Glamour kontaktlinser dækker din nuværende øjenfarve med en ny og spændende øjenfarve uanset din øjenfarve.

 • Farvevalg

  Vi tilbyder over 400 farvede linser og har tilbyder farvede linser i alle farver. Få et nyt look og skil dig ud fra mængden med farvede kontaktlinser uden styrke fra Fantasy-Lenses.dk. Vi tilbyder alt fra blå linser, grønne linser, grå linser, brune linser, sorte linser, pink og violette linser, aqua linser, røde og hvide linser til guld og sølv farvede linser.

  Vælg din farve nedenfor og se vores store udvalg af farvede linser uden styrke i din ønskede farve.

pr. side
Viser 1 - 12 af 79

Tags

Ingen tags angivet endnu