Farvede Linser

Markedets største udvalg af naturlige farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Er du på udkig efter et nyt naturligt look enten til dagligdagen eller til fest og farver, så tilbyder vi her markedets største udvalg af farvede kontaktlinser uden styrke. For at give det helt rigtige naturlige look kan vores naturlige farvede linser fås i forskellige f...

Markedets største udvalg af naturlige farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Er du på udkig efter et nyt naturligt look enten til dagligdagen eller til fest og farver, så tilbyder vi her markedets største udvalg af farvede kontaktlinser uden styrke. For at give det helt rigtige naturlige look kan vores naturlige farvede linser fås i forskellige farver og nuancer. Vi tilbyder eksempelvis, brune, hazel, grønne, blå, aqua, grå og violet linser i tre forskellige naturlige toner og nuancer.

Vores naturlige farvede linser uden styrke dækker både mørke og lyse øjne

Alle vores farvede linser er uden styrke og dækker både mørke og lyse øjne med en ny naturlig øjenfarve.

Forskellen på vores forskellige naturlige farvede linser uden styrke  

Farvede kontaktlinser med en tone har en enkelt farve uden nogen toning. Disse farvede kontaktlinser er perfekte hvis du ønsker at ændre din nuværende øjenfarve på et øjeblik.

Mystic farvede kontaktlinser (to toner) er farvede kontaktlinser med to toner som har en mørkere tone rundt iris og giver et mere defineret look

Tre toner farvede kontaktlinser har det mest naturlige look. Disse farvede kontaktlinser anvender tre unikke toner som giver smukke og naturlige øjne

Glimmer kontaktlinser giver et naturlig udseende med et skinnende og glimtende finnish.

Farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede kontaktlinser er produceret af markedets største leverandører af farvede kontaktlinser uden styrke og er produceret i England. Vores farvede linser er produceret efter de højeste kvalitets standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed.

Leveringstid

Vi leverer alle lagerførte varer indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag).

Priser

Alle priser er for et par linser (2 stk.)

Levetid

Vores farvede kontaktlinser har en levetid på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug.

Mere

Farvede Linser  79 varer

Underkategorier

 • Tilbehør

  I denne sektion finder du tilbehør til dine farvede kontaktlinser med styrke. Vi anbefaler, at du tilkøber etui og rensevæske til dine farvede kontaktlinser med styrke. Vi har en samlet pakke i form af vores Totalcare sæt. Totalcare er et opbevaringssæt som indeholder rensevæske og opbevarings etui til dine farvede linser.

  Leveringstiden er 1-2 hverdage (mandag-fredag).

 • Linsetype

  Vores naturlige farvede linser fås i følgende forskellige linse typer: naturlige linser i 1-3 toner, Fusion, Electro, Glimmer og Glamour linser uden styrke.

  Farvede linser i 1-3 toner

  Vores naturlige farvede linser fås i 1, 2 og 3 toner for at give dig det helt rigtige naturlige look.

  Fusion linser uden styrke

  Fusion Kontaktlinser er farvede linser, som øjeblikkeligt ændrer din nuværende øjenfarve med en sammensmeltning af tre forskellige flotte farver og giver et ny dramatisk look. Fusion farvede  kontaktlinser dækker din naturlige øjenfarve med en blanding af 3 forskellige farvetoner som giver dig smukke og blændende øjne. Denne serie er ideel, hvis du ønsker at ændre din nuværende øjenfarve med en ny spændende farve som stadig har et naturligt look. Fusion farvede kontaktlinser fås i 4 forskellige farve blends.

  Electro linser uden styrke

  Electro kontaktlinser med farve giver et nyt naturligt look med et lille tvist af det overnaturlige for at give flotte naturlige øjne.

  Glimmer linser uden styrke

  Glimmer linser er naturlige farvede kontaktlinser uden styrke, som giver dig et naturligt ændret udseende med et design som har en skinnende finish.

  Glamour linser

  Glamour kontaktlinser kombinerer helt op til tre forskellige farvenuancer som giver et smukt naturligt og unikt look med et mindre tvist af det overnaturlige. Glamour kontaktlinser dækker din nuværende øjenfarve med en ny og spændende øjenfarve uanset din øjenfarve.

 • Farvevalg

  Vi tilbyder over 400 farvede linser og har tilbyder farvede linser i alle farver. Få et nyt look og skil dig ud fra mængden med farvede kontaktlinser uden styrke fra Fantasy-Lenses.dk. Vi tilbyder alt fra blå linser, grønne linser, grå linser, brune linser, sorte linser, pink og violette linser, aqua linser, røde og hvide linser til guld og sølv farvede linser.

  Vælg din farve nedenfor og se vores store udvalg af farvede linser uden styrke i din ønskede farve.

pr. side
Viser 1 - 30 af 79
Viser 1 - 30 af 79

Farvede Linser

Information

Nyheder

Tilbud

Our stores

Tags