Big Eyes Linser

Markedets største udvalg af Big Eyes farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Vores Big Eyes kontaktlinser er naturlige farvede linser uden styrke, som er designet til at få øjnene til at se store og flotte ud med et blankt skær. Big Eyes farvede kontaktlinser er inspireret af Japansk mode og fra de populære Manga karakterer. Big Eyes farvede konta...

Markedets største udvalg af Big Eyes farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Vores Big Eyes kontaktlinser er naturlige farvede linser uden styrke, som er designet til at få øjnene til at se store og flotte ud med et blankt skær. Big Eyes farvede kontaktlinser er inspireret af Japansk mode og fra de populære Manga karakterer. Big Eyes farvede kontaktlinser skiller sig ud fra de andre kontaktlinser og er perfekte hvis du vil prøve et nyt anderledes og naturligt look og få store flotte øjne.

Vores Big Eyes farvede linser uden styrke dækker både mørke og lyse øjne

Alle vores farvede linser er uden styrke og dækker både mørke og lyse øjne med en ny naturlig øjenfarve.

Farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede kontaktlinser er produceret af markedets største leverandører af farvede kontaktlinser uden styrke og er produceret i England. Vores farvede linser er produceret efter de højeste kvalitets standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed.

Leveringstid

Vi leverer alle lagerførte varer indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag).

Priser

Alle priser er for et par linser (2 stk.)

Levetid

Vores farvede kontaktlinser har en levetid på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug.

Mere
Viser 1 - 12 af 12

Tags

Ingen tags angivet endnu