Sclera Linser

Markedets største udvalg af Sclera FX kontaktlinser i høj kvalitet

Sclera kontaktlinser er farvede kontaktlinser uden styrke som skiller sig ud fra alle andre farvede kontaktlinser. Sclera linser fylder det meste af øjet og har en typisk linsestørrelse på base curve: 8.6 og en diameter på mellem 18 til 22. Sclera kontaktlinser er grundet sin ...

Markedets største udvalg af Sclera FX kontaktlinser i høj kvalitet

Sclera kontaktlinser er farvede kontaktlinser uden styrke som skiller sig ud fra alle andre farvede kontaktlinser. Sclera linser fylder det meste af øjet og har en typisk linsestørrelse på base curve: 8.6 og en diameter på mellem 18 til 22. Sclera kontaktlinser er grundet sin høje kvalitet og detaljeringsgrad dyrere end de normale farvede kontaktlinser, crazy linser og party linser. Sclera kontaktlinser er også velkendt fra filmverdenen. Vores Sclera kontaktlinser er de ultimative farvede kontaktlinser hvis man ønsker maksimal effekt.

Vores Sclera farvede linser uden styrke dækker både mørke og lyse øjne

Alle vores farvede linser er uden styrke og dækker både mørke og lyse øjne med en ny øjenfarve.

Sclera farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede kontaktlinser er produceret af markedets største leverandører af farvede kontaktlinser uden styrke og er produceret i England. Vores farvede linser er produceret efter de højeste kvalitets standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed.

Leveringstid

Vi leverer alle lagerførte varer indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag).

Priser

Alle priser er for et par linser (2 stk.)

Levetid

Vores farvede kontaktlinser har en levetid på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug.

Mere
pr. side
Viser 1 - 12 af 37

Tags

Ingen tags angivet endnu