Halloween Linser

Kæmpe udvalg af over 400 kvalitets Halloween linser uden styrke

I denne sektion finder du markedets største udvalg af farvede Halloween kontaktlinser uden styrke med over 400 flotte festlige festlinse designs. Halloween linser er farvede linser med motiver og farver som giver et helt nyt og effektfuldt look.

Vores brede udvalg af Halloween k...

Kæmpe udvalg af over 400 kvalitets Halloween linser uden styrke

I denne sektion finder du markedets største udvalg af farvede Halloween kontaktlinser uden styrke med over 400 flotte festlige festlinse designs. Halloween linser er farvede linser med motiver og farver som giver et helt nyt og effektfuldt look.

Vores brede udvalg af Halloween kontaktlinser inkluderer blandt andet film og Halloween linser kendt fra eksempelvis Twilight filmene, Avatar, Terminator, Dracula og mange flere. Skal dit tema derimod være lidt sjovt har vi også et bredt udvalg af katteøjne, drageøjne, varulveøjne og mange flere. Halloween kontaktlinser har en utrolig dramatisk effekt da øjnene er det vi lægger først mærke til. Halloween kontaktlinser er perfekte til fest og farver og udklædning.

Leder du efter et mere naturligt look så kig under vores sektion farvede linser

Crazy kontaktlinser uden styrke - Halloween linser uden styrke

Farvede Halloween kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede Halloween kontaktlinser er produceret af markedets største leverandører af farvede Halloween kontaktlinser og er produceret i England. Vores farvede linser er produceret i højeste standard for at sikre optimal komfort samt sikkerhed.

Priser

Alle priser er for et par linser (2 stk.)

Vores farvede linser uden styrke dækker både mørke og lyse øjne

Alle vores farvede linser er uden styrke og dækker både mørke og lyse øjne med en ny naturlig øjenfarve.

Farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Farvede kontaktlinser uden styrke

Vores farvede kontaktlinser er produceret af markedets største leverandører af farvede kontaktlinser uden styrke og er produceret i England. Vores farvede linser er produceret efter de højeste kvalitets standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed.

Levetid

Vores farvede kontaktlinser har en levetid på et år (365 dage), men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder (90 dage) ved daglig brug.

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle farvede kontaktlinser uden styrke. Er varen midlertidigt udsolgt kan varen have en leveringstid på 5-14 dage afhængig af varen.

Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

100535c0854cc6fb827db2be345b3316.jpg

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med GLS med omdeling. Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores opal smykker, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@fantasy-lenses.dk eller på telefon: 71992471.

Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen bonuspoint og spar penge på farvede kontaktlinser og crazy kontaktlinser

Når du handler på Fantasy-Lenses.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine kontaktlinse køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores farvede kontaktlinser uden styrke.

Sådan er bonuspoint programmet struktureret:

Vores bonusprogram er struktureret således:

Ratio: 1 loyalitetspoint/ bonuspoint = 15 kr.

1 point = 0,6 kr.

Dette svarer til, at du kontinuerligt opsparer cirka 4% af din totale købssum, hver gang du handler på Fantasy-Lenses.dk.

Du kan selv bestemme hvornår du vil udløse pointene og kan eksempelvis vælge at opspare pointene til et større køb, eller anvende rabatten her og nu på vores farvede kontaktlinser uden styrke.

Sikker og nem bestilling online

Når du surfer og handler på på Fantasy-Lenses.dk, foregår det altid via en krypteret SSL forbindelse, som anvender markedets stærkeste algoritmer for at sikre optimal sikkerhed online.

Mere
pr. side
Viser 1 - 12 af 190

Tags

Ingen tags angivet endnu