Glimmer linser

Glimmer kontaktlinser uden styrke i høj kvalitet

Få et nyt magisk stilfuldt look med glimmer kontaktlinser fra Fantasy-Lenses.dk. Glimmer linser er naturlige farvede kontaktlinser uden styrke, som giver dig et naturligt ændret udseende med et design som har en skinnende finish. Glimmer linser tager naturlige farvede inser til det næste niveau. ...

Glimmer kontaktlinser uden styrke i høj kvalitet

Få et nyt magisk stilfuldt look med glimmer kontaktlinser fra Fantasy-Lenses.dk. Glimmer linser er naturlige farvede kontaktlinser uden styrke, som giver dig et naturligt ændret udseende med et design som har en skinnende finish. Glimmer linser tager naturlige farvede inser til det næste niveau. Disse farvede kontaktlinser er produceret efter de højeste standarder i blødt materiale og forbedrer udseendet af dine øjne med levende farver og dragende glans.

Farvede Glimmer kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede Glimmer kontaktlinser er produceret af markedets største leverandører af farvede kontaktlinser uden styrke og er produceret i England. Vores farvede linser er produceret efter de højeste kvalitets standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed.

Leveringstid

Vi leverer alle lagerførte varer indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag).

Priser

Alle priser er for et par linser (2 stk.)

Levetid

Vores farvede kontaktlinser har en levetid på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug.

Mere
Viser 1 - 3 af 3

Tags

Ingen tags angivet endnu