På lager, 1-2 leveringsdage

1G15_ZOMBIE

Ny vare

2 Enheder

Zombie Eye (Funky EDIT) - Farvede crazy kontaktlinser uden styrke

149 kr

199 kr inkl. moms

-50 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 9 loyalitetspoint . Din kurv total 9 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 5 kr .


Farvede crazy kontaktlinser i høj kvalitet som giver et helt nyt look.

Skriv på ønskelisten

Mere info

Farvede crazy kontaktlinser uden styrke

Farvede Crazy kontaktlinser uden styrke

Få et nyt look med vores farvede crazy kontaktlinser uden styrke. Crazy kontaktlinser er farvede linser med sjove og uhyggelige motiver. Vores farvede crazy linser dækker din nuværende øjenfarve med en ny spændende farve uanset din nuværende øjenfarve.

Om vores farvede Crazy kontaktlinser

Prisen på vores farvede crazy kontaktlinser uden styrke er for et par (2 stk.) farvede crazy linser. Vores farvede linser er i normalstørrelse i one-size med følgende størrelsesforhold:

Basis kurve: 8.6 Diameter: 14.0

Indhold: 2 stk. farvede crazy kontaktlinser uden styrke
Varighed: Disse farvede crazy kontaktlinser har en varighed på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug. Har linserne ikke været åbnet, har linserne normalt en varighed på 1-2 år i beholderen så man kan bruge dem senere hen.

Information for førstegangs brugere af farvede crazy kontaktlinser

Du bedes omhyggeligt gennemlæse den medfølgende vejledning for vores farvede linser uden styrke, når du modtager varen. Hvis du ikke allerede har rensevæske og etui, anbefaler vi at du tilkøber vores TotalCare opbevaringssæt som indeholder både rensevæske og kontaktlinse etui. Når du er færdig med at bruge dine farvede linser, lægges de i etuiet med frisk rensevæske. Husk altid at smide det gamle rensevæske ud. Det anbefales at linserne ligger i rensevæsken i cirka to timer.

Engelsk producerede farvede crazy kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede kontaktlinser uden styrke er produceret i England af Verdens største udbyder af farvede kontaktlinser uden styrke. Kontaktlinserne er produceret ud fra de højeste standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed. Vores farvede linser er bløde linser i høj kvalitet og komfortable at bære.

Køb Twilight Volturi Vampire Kontaktlinser Uden Styrke

GRATIS Bonuspoint Program - optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen bonuspoint og spar penge på farvede kontaktlinser og crazy kontaktlinser

Når du handler på Fantasy-Lenses.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine kontaktlinse køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores farvede kontaktlinser uden styrke.

Sådan er bonuspoint programmet struktureret:

Vores bonusprogram er struktureret således:

Ratio: 1 loyalitetspoint/ bonuspoint = 15 kr.

1 point = 0,6 kr.

Dette svarer til, at du kontinuerligt opsparer cirka 4% af din totale købssum, hver gang du handler på Fantasy-Lenses.dk.

Du kan selv bestemme hvornår du vil udløse pointene og kan eksempelvis vælge at opspare pointene til et større køb, eller anvende rabatten her og nu på vores farvede kontaktlinser uden styrke.

Sikker og nem bestilling online

Når du surfer og handler på på Fantasy-Lenses.dk, foregår det altid via en krypteret SSL forbindelse, som anvender markedets stærkeste algoritmer for at sikre optimal sikkerhed online.

Leveringstid

Leveringsbetingelser

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle farvede linser. Er varen midlertidigt udsolgt kan varen have en leveringstid på 7-21 dage afhængig af varen.

Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores farvede kontaktlinser, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på email: info@fantasy-lenses-dk eller på telefon: 71992471.

Kundeanmeldelser

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Zombie Eye (Funky EDIT) - Farvede crazy kontaktlinser uden styrke

Zombie Eye (Funky EDIT) - Farvede crazy kontaktlinser uden styrke

Farvede crazy kontaktlinser i høj kvalitet som giver et helt nyt look.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori: