På lager

1G37

Ny vare

i-Glow White Screen UV Eye (Funky EDIT)

195,00 kr

245,00 kr inkl. moms

-50,00 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 13 loyalitetspoint . Din kurv total 13 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 7,80 kr .


Selvlysende i-Glow UV kontaktlinser er farvede linser som giver en ekstra selvlysende UV effekt...

Skriv på ønskelisten

Mere info

i-Glow White Screen UV Eye farvede kontaktlinser uden styrke

Skal anledningen være fest og farver, så er vores selvlysende farvede i-Glow UV kontaktlinser det helt rigtige valg. iGlow kontaktlinser skiller dig ud fra mængden og giver dig det helt rigtige party look. Udover at være crazy kontaktlinser, giver vores i-Glow også en selvlysende UV effekt når du er i nærheden af en UV lyskilde. Vores selvlysende UV kontaktlinser er perfekte til rave fester, clubbing og Halloween.

Om vores selvlysende i-Glow UV farvede kontaktlinser

Prisen på vores farvede kontaktlinser uden styrke er for et par (2 stk.) farvede linser. Vores farvede linser er i normalstørrelse i one-size med følgende størrelsesforhold:

Basis kurve: 8.6 Diameter: 14.0

Indhold: 2 stk. farvede kontaktlinser uden styrke
Varighed: Disse farvede kontaktlinser har en varighed på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug. Har linserne ikke været åbnet, har linserne normalt en varighed på 1-2 år i beholderen så man kan bruge dem senere hen.

Vores farvede linser uden styrke dækker både mørke og lyse øjne

Alle vores farvede linser er uden styrke og dækker både mørke og lyse øjne med en ny naturlig øjenfarve.

Information for førstegangs brugere af farvede kontaktlinser

Du bedes omhyggeligt gennemlæse den medfølgende vejledning for vores farvede linser uden styrke, når du modtager varen. Hvis du ikke allerede har rensevæske og etui, anbefaler vi at du tilkøber vores TotalCare opbevaringssæt som indeholder både rensevæske og kontaktlinse etui. Når du er færdig med at bruge dine farvede linser, lægges de i etuiet med frisk rensevæske. Husk altid at smide det gamle rensevæske ud. Det anbefales at linserne ligger i rensevæsken i cirka to timer.

Engelsk producerede farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede kontaktlinser uden styrke er produceret i England af Verdens største udbyder af farvede kontaktlinser uden styrke. Kontaktlinserne er produceret ud fra de højeste standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed. Vores farvede linser er bløde linser i høj kvalitet og komfortable at bære.

Leveringstid

Vi tilbyder hurtig levering på alle vores lagerførte farvede kontaktlinser indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag). Alle ordrer modtaget inden klokken 13:30, afsendes samme dag.

Kundeanmeldelser

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også