ENCHANTED

På lager

Ny vare

Enchanted Eye (Funky EDIT)

269,00 kr

-50,00 kr

219,00 krinkl. moms

Ved at købe denne vare optjener du op til 43 bonus point. Din kurv total 43 point som kan konverteres til en rabatkupon pålydende på 21,50 kr.


Farvede Crazy kontaktlinser uden styrke

Få et nyt look med vores farvede crazy kontaktlinser uden styrke. Crazy kontaktlinser er farvede linser med sjove og uhyggelige motiver. Vores farvede crazy linser dækker din nuværende øjenfarve med en ny spændende farve uanset din nuværende øjenfarve.

Om vores farvede Crazy kontaktlinser

Prisen på vores farvede crazy kontaktlinser uden styrke er for et par (2 stk.) farvede crazy linser. Vores farvede linser er i normalstørrelse i one-size med følgende størrelsesforhold:

Basis kurve: 8.6 Diameter: 14.0

Indhold: 2 stk. farvede crazy kontaktlinser uden styrke
Varighed: Disse farvede crazy kontaktlinser har en varighed på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug. Har linserne ikke været åbnet, har linserne normalt en varighed på 1-2 år i beholderen så man kan bruge dem senere hen.

Information for førstegangs brugere af farvede crazy kontaktlinser

Du bedes omhyggeligt gennemlæse den medfølgende vejledning for vores farvede linser uden styrke, når du modtager varen. Hvis du ikke allerede har rensevæske og etui, anbefaler vi at du tilkøber vores TotalCare opbevaringssæt som indeholder både rensevæske og kontaktlinse etui. Når du er færdig med at bruge dine farvede linser, lægges de i etuiet med frisk rensevæske. Husk altid at smide det gamle rensevæske ud. Det anbefales at linserne ligger i rensevæsken i cirka to timer.

Engelsk producerede farvede crazy kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede kontaktlinser uden styrke er produceret i England af Verdens største udbyder af farvede kontaktlinser uden styrke. Kontaktlinserne er produceret ud fra de højeste standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed. Vores farvede linser er bløde linser i høj kvalitet og komfortable at bære.

Leveringstid

Vi tilbyder hurtig levering på alle vores lagerførte farvede kontaktlinser indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag). Alle ordrer modtaget inden klokken 13:30, afsendes samme dag.

Reviews

Bedømmelse 
2016-04-03
Flotte pink linser

Linserne er utroligt flotte på og sidder meget behageligt, man mærker dem næsten ikke. Kan varmt anbefale disse pink linser

  Write your review!

  Write a review

  Enchanted Eye (Funky EDIT)

  Enchanted Eye (Funky EDIT)

  Farvede crazy kontaktlinser i høj kvalitet som giver et helt nyt look.

  Tilbehør

  Kunder, der købte denne vare, købte også

  30 other products in the same category: