Tilbud! Ny UV Amazo 22mm Sclera (Colour Vue) Forstør

Ikke på lager, levering 7-21 hverdage

UV Amazo

Ny vare

UV Amazo 22mm Sclera (Colour Vue)

799,00 kr

899,00 kr inkl. moms

-100,00 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 53 loyalitetspoint . Din kurv total 53 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 31,80 kr .


Sclera kontaktlinser uden styrke i høj kvalitet. Sclera linser giver maksimal effekt og er kendt...

Skriv på ønskelisten

Mere info

i-Glow selvlysende farvede UV kontaktlinser uden styrke

Skal anledningen være fest og farver, så er vores selvlysende farvede i-Glow UV kontaktlinser det helt rigtige valg. iGlow kontaktlinser skiller dig ud fra mængden og giver dig det helt rigtige party look. Udover at være crazy kontaktlinser, giver vores i-Glow også en selvlysende UV effekt når du er i nærheden af en UV lyskilde. Vores selvlysende UV kontaktlinser er perfekte til rave fester, clubbing og Halloween.

Om vores selvlysende i-Glow UV farvede kontaktlinser

Selvlysende UV Kontaktlinser Uden Styrke Med Farve

Prisen på vores farvede kontaktlinser uden styrke er for et par (2 stk.) farvede linser. Vores farvede linser er i normalstørrelse i one-size med følgende størrelsesforhold:

Basis kurve: 8.6 Diameter: 14.0

Indhold: 2 stk. farvede kontaktlinser uden styrke
Varighed: Disse farvede kontaktlinser har en varighed på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug. Har linserne ikke været åbnet, har linserne normalt en varighed på 1-2 år i beholderen så man kan bruge dem senere hen.

Vores farvede linser uden styrke dækker både mørke og lyse øjne

Alle vores farvede linser er uden styrke og dækker både mørke og lyse øjne med en ny naturlig øjenfarve.

Information for førstegangs brugere af farvede kontaktlinser

Du bedes omhyggeligt gennemlæse den medfølgende vejledning for vores farvede linser uden styrke, når du modtager varen. Hvis du ikke allerede har rensevæske og etui, anbefaler vi at du tilkøber vores TotalCare opbevaringssæt som indeholder både rensevæske og kontaktlinse etui. Når du er færdig med at bruge dine farvede linser, lægges de i etuiet med frisk rensevæske. Husk altid at smide det gamle rensevæske ud. Det anbefales at linserne ligger i rensevæsken i cirka to timer.

Engelsk producerede farvede crazy kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede kontaktlinser uden styrke er produceret i England af Verdens største udbyder af farvede kontaktlinser uden styrke. Kontaktlinserne er produceret ud fra de højeste standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed. Vores farvede linser er bløde linser i høj kvalitet og komfortable at bære.

Køb Twilight Volturi Vampire Kontaktlinser Uden Styrke

GRATIS Bonuspoint Program - optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen bonuspoint og spar penge på farvede kontaktlinser og crazy kontaktlinser

Når du handler på Fantasy-Lenses.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine kontaktlinse køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores farvede kontaktlinser uden styrke.

Sådan er bonuspoint programmet struktureret:

Vores bonusprogram er struktureret således:

Ratio: 1 loyalitetspoint/ bonuspoint = 15 kr.

1 point = 0,6 kr.

Dette svarer til, at du kontinuerligt opsparer cirka 4% af din totale købssum, hver gang du handler på Fantasy-Lenses.dk.

Du kan selv bestemme hvornår du vil udløse pointene og kan eksempelvis vælge at opspare pointene til et større køb, eller anvende rabatten her og nu på vores farvede kontaktlinser uden styrke.

Sikker og nem bestilling online

Når du surfer og handler på på Fantasy-Lenses.dk, foregår det altid via en krypteret SSL forbindelse, som anvender markedets stærkeste algoritmer for at sikre optimal sikkerhed online.

Leveringstid

Leveringsbetingelser

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle farvede linser. Er varen midlertidigt udsolgt kan varen have en leveringstid på 7-21 dage afhængig af varen.

Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores farvede kontaktlinser, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på email: info@fantasy-lenses-dk eller på telefon: 71992471.

Kundeanmeldelser

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

UV Amazo 22mm Sclera (Colour Vue)

UV Amazo 22mm Sclera (Colour Vue)

Sclera kontaktlinser uden styrke i høj kvalitet. Sclera linser giver maksimal effekt og er kendt fra filmverdenen.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori: