Tilbud! Ny UV Raiden Pink 22mm Sclera (Colour Vue) Forstør

Ikke på lager, levering 7-21 hverdage

UV Raiden Pink

Ny vare

UV Raiden Pink 22mm Sclera (Colour Vue)

799,00 kr

899,00 kr inkl. moms

-100,00 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 53 loyalitetspoint . Din kurv total 53 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 31,80 kr .


Sclera kontaktlinser uden styrke i høj kvalitet. Sclera linser giver maksimal effekt og er kendt...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Sclera farvede kontaktlinser uden styrke

Sclera kontaktlinser er farvede kontaktlinser uden styrke som skiller sig ud fra alle andre farvede kontaktlinser. Sclera linser fylder det meste af øjet og har en typisk linsestørrelse på base curve: 8.6 og en diameter på mellem 18 til 22. Sclera kontaktlinser er grundet sin høje kvalitet og detaljeringsgrad dyrere end de normale farvede kontaktlinser, crazy linser og party linser. Sclera kontaktlinser er også velkendt fra filmverdenen. Vores Sclera kontaktlinser er de ultimative farvede kontaktlinser hvis man ønsker maksimal effekt.

Om vores farvede kontaktlinser

Prisen på vores farvede kontaktlinser uden styrke er for et par (2 stk.) farvede linser. Vores farvede linser er i normalstørrelse i one-size med følgende størrelsesforhold:

Basis kurve: 8.6 Diameter: 22.0

Indhold: 2 stk. sclera farvede kontaktlinser uden styrke
Varighed: Disse farvede sclera kontaktlinser har en varighed på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug. Har linserne ikke været åbnet, har linserne normalt en varighed på 1-2 år i beholderen så man kan bruge dem senere hen.

Vores farvede linser uden styrke dækker både mørke og lyse øjne

Alle vores farvede linser er uden styrke og dækker både mørke og lyse øjne med en ny naturlig øjenfarve.

Information for førstegangs brugere af farvede kontaktlinser

Du bedes omhyggeligt gennemlæse den medfølgende vejledning for vores farvede linser uden styrke, når du modtager varen. Hvis du ikke allerede har rensevæske og etui, anbefaler vi at du tilkøber vores TotalCare opbevaringssæt som indeholder både rensevæske og kontaktlinse etui. Når du er færdig med at bruge dine farvede linser, lægges de i etuiet med frisk rensevæske. Husk altid at smide det gamle rensevæske ud. Det anbefales at linserne ligger i rensevæsken i cirka to timer.

Engelsk producerede farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede kontaktlinser uden styrke er produceret i England af Verdens største udbyder af farvede kontaktlinser uden styrke. Kontaktlinserne er produceret ud fra de højeste standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed. Vores farvede linser er bløde linser i høj kvalitet og komfortable at bære.

Leveringstid

Vi tilbyder hurtig levering på alle vores lagerførte farvede kontaktlinser indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag). Alle ordrer modtaget inden klokken 13:30, afsendes samme dag.

Kundeanmeldelser

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

UV Raiden Pink 22mm Sclera (Colour Vue)

UV Raiden Pink 22mm Sclera (Colour Vue)

Sclera kontaktlinser uden styrke i høj kvalitet. Sclera linser giver maksimal effekt og er kendt fra filmverdenen.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori: