På lager

1G11_4

Ny vare

Aqua One Tone Eye (Funky EDIT)

149,00 kr

199,00 kr inkl. moms

-50,00 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 9 loyalitetspoint . Din kurv total 9 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 5,40 kr .


Naturlige farvede kontaktlinser i høj kvalitet som giver et helt nyt naturligt look.

Skriv på ønskelisten

Mere info

Aqua One Tone Eye farvede kontaktlinser uden styrke

Få et nyt look med vores farvede kontaktlinser uden styrke. Vores farvede linser dækker din nuværende øjenfarve med en ny spændende farve uanset din nuværende øjenfarve.

Om vores farvede kontaktlinser

Prisen på vores farvede kontaktlinser uden styrke er for et par (2 stk.) farvede linser. Vores farvede linser er i normalstørrelse i one-size med følgende størrelsesforhold:

Basis kurve: 8.6 Diameter: 14.0

Indhold: 2 stk. farvede kontaktlinser uden styrke
Varighed: Disse farvede kontaktlinser har en varighed på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug. Har linserne ikke været åbnet, har linserne normalt en varighed på 1-2 år i beholderen så man kan bruge dem senere hen.

Vores farvede linser uden styrke dækker både mørke og lyse øjne

Alle vores farvede linser er uden styrke og dækker både mørke og lyse øjne med en ny naturlig øjenfarve.

Information for førstegangs brugere af farvede kontaktlinser

Du bedes omhyggeligt gennemlæse den medfølgende vejledning for vores farvede linser uden styrke, når du modtager varen. Hvis du ikke allerede har rensevæske og etui, anbefaler vi at du tilkøber vores TotalCare opbevaringssæt som indeholder både rensevæske og kontaktlinse etui. Når du er færdig med at bruge dine farvede linser, lægges de i etuiet med frisk rensevæske. Husk altid at smide det gamle rensevæske ud. Det anbefales at linserne ligger i rensevæsken i cirka to timer.

Engelsk producerede farvede kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede kontaktlinser uden styrke er produceret i England af Verdens største udbyder af farvede kontaktlinser uden styrke. Kontaktlinserne er produceret ud fra de højeste standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed. Vores farvede linser er bløde linser i høj kvalitet og komfortable at bære.

Leveringstid

Vi tilbyder hurtig levering på alle vores lagerførte farvede kontaktlinser indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag). Alle ordrer modtaget inden klokken 13:30, afsendes samme dag.

Kundeanmeldelser

Anmeldelser

Bedømmelse 
2016-04-03 09:46:03
Flotte grønne linser

Linserne dækker min øjenfarve perfekt og de er behagelige at gå med.

  Skriv en anmeldelse

  Aqua One Tone Eye (Funky EDIT)

  Aqua One Tone Eye (Funky EDIT)

  Naturlige farvede kontaktlinser i høj kvalitet som giver et helt nyt naturligt look.

  Tilbehør

  13 andre produkter i den samme kategori: