På lager

1G15_3

Ny vare

White Eye (Funky EDIT)

195,00 kr

245,00 kr inkl. moms

-50,00 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 13 loyalitetspoint . Din kurv total 13 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 7,80 kr .


Farvede crazy kontaktlinser i høj kvalitet som giver et helt nyt look.

Skriv på ønskelisten

Mere info

Farvede Crazy kontaktlinser uden styrke

Få et nyt look med vores farvede crazy kontaktlinser uden styrke. Crazy kontaktlinser er farvede linser med sjove og uhyggelige motiver. Vores farvede crazy linser dækker din nuværende øjenfarve med en ny spændende farve uanset din nuværende øjenfarve.

Om vores farvede Crazy kontaktlinser

Prisen på vores farvede crazy kontaktlinser uden styrke er for et par (2 stk.) farvede crazy linser. Vores farvede linser er i normalstørrelse i one-size med følgende størrelsesforhold:

Basis kurve: 8.6 Diameter: 14.0

Indhold: 2 stk. farvede crazy kontaktlinser uden styrke
Varighed: Disse farvede crazy kontaktlinser har en varighed på et år, men det anbefales at man udskifter dem efter tre måneder ved daglig brug. Har linserne ikke været åbnet, har linserne normalt en varighed på 1-2 år i beholderen så man kan bruge dem senere hen.

Information for førstegangs brugere af farvede crazy kontaktlinser

Du bedes omhyggeligt gennemlæse den medfølgende vejledning for vores farvede linser uden styrke, når du modtager varen. Hvis du ikke allerede har rensevæske og etui, anbefaler vi at du tilkøber vores TotalCare opbevaringssæt som indeholder både rensevæske og kontaktlinse etui. Når du er færdig med at bruge dine farvede linser, lægges de i etuiet med frisk rensevæske. Husk altid at smide det gamle rensevæske ud. Det anbefales at linserne ligger i rensevæsken i cirka to timer.

Engelsk producerede farvede crazy kontaktlinser i høj kvalitet

Vores farvede kontaktlinser uden styrke er produceret i England af Verdens største udbyder af farvede kontaktlinser uden styrke. Kontaktlinserne er produceret ud fra de højeste standarder for at sikre optimal komfort og sikkerhed. Vores farvede linser er bløde linser i høj kvalitet og komfortable at bære.

Leveringstid

Vi tilbyder hurtig levering på alle vores lagerførte farvede kontaktlinser indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag). Alle ordrer modtaget inden klokken 13:30, afsendes samme dag.

Kundeanmeldelser

Anmeldelser

Bedømmelse 
2016-04-09 09:55:06
Perfekte zombie linser

Disse hvide linser giver det helt perfekte zombie look. Linserne er bløde og behagelige og i god kvalitet.

  Bedømmelse 
  2016-04-02 17:53:58
  Når det skal være rigtig uhyggeligt

  Disse linser giver virkelig et uhyggeligt zombie look og effekt. Jeg anvendte dem til Zombies Night Out i Tivoli under Halloween 2015.

   Skriv en anmeldelse

   White Eye (Funky EDIT)

   White Eye (Funky EDIT)

   Farvede crazy kontaktlinser i høj kvalitet som giver et helt nyt look.

   Tilbehør

   30 andre produkter i den samme kategori:

   Kunder, der købte denne vare, købte også