FAQ - Spørgsmål & Svar

FAQ - Oftede stillede spørgsmål & svar om vores farvede linser uden styrke

Dækker de farvede kontaktlinser mit øjes pupiller?

Nej vores farvede kontaktlinser dækker eller ændrer ikke din pupil eller hæmmer synet på nogen måde. Den del er blevet gjort gennemsigtig så du kan se helt normalt.

Er der styrke i jeres farvede linser?

Nej alle farvede kontaktlinser er uden styrke

Er kontaktlinserne sikre at bruge?

Ja, alle vores kontaktlinser er sikre at bruge, hvis de anvendes og opbevares korrekt. Læs venligst fabrikantens anvisninger for at sikre, at du gør det. Brug ikke kosmetiske kontaktlinser, hvis du oplever ubehag, irritation eller smerter i øjet s område. Hvis du har en tidligere øjen-relateret sygdom eller alvorlig synsnedsættelse skal du kontakte din optiker før du ifører dig kosmetiske kontaktlinser. Hvis du oplever ubehag eller smerter, mens iført kosmetiske kontaktlinser fjern dem øjeblikkeligt. Hvis ubehaget fortsætter konsultere en optiker.

Har jeg brug for en øjenundersøgelse for at bære farvede linser?

Nej. Vores kosmetiske kontaktlinser er designet til at kunne bruges af alle med sunde og raske øjne og kræver ikke en øjenundersøgelse. Hvis du oplever øjne-relaterede ubehag, har en tidligere øje-relateret sygdom eller alvorlig synsnedsættelse skal du kontakte din optiker før du bruger kosmetiske kontaktlinser.

Hvilke betalingsformer kan jeg benytte mig af?

Fantasy-Lenses.com har allieret sig med verden mes sikre betalingsudbyder PayPal for at sikre vores kunder en tryg og nem måde at handle med os på. Når du har foretaget din bestilling viderestilles til en af verdens mest sikre krypterede betalingssteder som hedder Paypal. Her kan du betale med alle de kendte betalingskort så som Visa og Master Card. Du kan også vælge at bruge Paypals egen betalingsform hvis du allerede har en Paypal konto.

Hvor gammel skal man være for at bruge farvede kontaktlinser?

De fleste optikere anbefaler, at kontaktlinser kan bæres fra 13-15 år alderen. Husk på, at vores linser er designet til voksne øjne og vi kan ikke garantere, at de vil passe personer som er under 18 år gammel. Hvis du er usikker på, om du eller dit barn må bære farvede kontaktlinser konsultere en optiker.

Hvor lang tid tager den inden jeg modtager mine varer?

Hurtig levering er blandt de faktorer vi vægter højest da det sikrer en højere kundetilfredshed.

Vi leverer fra dag til dag med GLS Pakkeshop. Er varen midlertidigt udsolgt er leveringstiden 4-5 dage.

Er varen midlertidigt udsolgt er leveringstiden 4-5 dage.

Hvor længe går der inden i svarer på emails?

Vi bestræber os på at besvare alle e-mails inden for 24 timer. På grund af den store mængde af e-mails vi modtager på daglig basis, kan et svar nogle gange tage lidt længere tid, men vi gør besvare alle e-mails, vi modtager så hurtigt som muligt.

Hvor længe kan jeg bruge de farvede kontaktlinser?

Vores kontaktlinser kan bæres i op til 8 timer ad gangen. Alle vores kontaktlinser kan opbevares i op til 12 måneder, men anbefales til 30-90 dages brug. Tag dine kontaktlinser til af ved badning, svømning eller enhver kontakt med vand da det kan ødelægge dine farvede linser.

Hvor store er linserne og vil de passe til mine øjne?

Vores kosmetiske kontaktlinser er af standardstørrelse designet til at passe det gennemsnitlige øje. Hvis du har svær synsnedsættelse, eller en eksisterende øje-relateret sygdomskal du konsultere med en optiker inden du bestiller farvede kontaktlinser uden styrke.


Vores kontaktlinser er sikre at bære, men vær sikker på du følger fabrikantens anvisninger og læs denne side for at sikre, at du bruger dem korrekt. For bruge kontaktlinser, skal du kontaktlinsevæske og et opbevaringssæt. Uden dette tilbehør vil det være meget vanskelige at anvende og opbevare dine linser sikkert. Nedenfor kan du finde information om alt fra hvordan du indsætter kontaktlinser til sikkerhed og kontaktlinse opbevaring.

Sådan bruger du kontaktlinser

Du skal bruge
kontaktlinsevæske, et opbevaringssæt, papir håndklæder og et spejl. Brug kun kontaktlinsevæske til at rense dine linser - vand beskadiger linserne.


Hvad gør jeg når jeg modtager mine farvede linser uden styrke?

Mode kontaktlinserne er pakket i enten en blisterpakning eller forseglet hætteglas. Dette holder kontaktlinserne sterile, men kan gøre det vanskeligt at indsætte dine linser for første gang. Vi anbefaler, at du gøre følgende, før du indsætter linserne.

   1. Åbn objektivdækslet hætteglasset / blisterpakning.
   2. Hvis dine linser er i et glas hætteglas, hæld halvdelen af væsken væk.
   3. Tip linsen og de resterende væske ind i et rent
opbevaringssæt.
   4. Enten indsætte linser eller lukke kontaktlinser sagen.

Indsættelse Kontaktlinser

Indsættelse af kontaktlinser er enkel, men kan tage lidt øvelse - ikke bekymre dig, hvis du er nødt til at prøve et par gange! Det er almindeligt at droppe en kontaktlinse første gang du sætter dem i, så gør dette over en ren overflade, såsom et badeværelse vask med et spejl.

Kontaktlinse emballage kan fiddly, så vi anbefaler at anbringe dine linser i en sag indsættelse. Indsæt altid dine linser, før du tager make up. Disse anvisninger er for at sætte en kontaktlinse i dit højre øje - til din venstre øje blot bruge den anden hånd. Kontaktlinser bør ikke bæres i mere end 8 timer ad gangen.

   1. Stå eller sidde foran et spejl med køkkenrulle i tilfælde af øjnene vand.
   2. Afhente din linse med rent fingre og placere på din pegefinger. Linsen skal sidde lige på spidsen af din finger med den trykte side (den lyseste side) nedad. Linsen skal sidde i en glat buet facon. Kanterne af kontaktlinser bør være glatte, ikke bøjet eller skarpe udseende. Hvis den kontaktlinse er krøllet op eller tørt udseende, skyl den med en dråbe kontaktlinsevæske - brug aldrig vand på dine linser.
   3. Brug din ret langefinger til at trække ned i dit nederste øjenlåg og din venstre hånd til at trække dine øverste øjenlåg.
   4. Kig enten lige op eller lige frem.
   5. Blidt sted linsen i midten øjet, se lige frem og fjerne din finger. Linsen skal blive på øjet.
   6. Holder øjet åbent, se til venstre og højre, før at blinke. Dette sørger for at objektivet er i midten af øjet.
   7. Kig i spejlet for at kontrollere, at objektivet er det rigtige sted. Det skal være over dit iris og ophold på plads, når du flytter dit øje. Perfekt.

Fjernelse Kontaktlinser

   1. Brug en eller begge hænder til at holde dine øjne åbne.
   2. Placer pegefingeren på objektivet og forsigtigt flytte den til det yderste hjørne af øjet.
   3. Klem linsen forsigtigt mellem din finger og tommelfinger.
   4. Løft ud af dit øje.
   5. Hvis du planlægger at holde din kontaktlinser, sted i en ren kontakt linseetui med masser af frisk kontaktlinsevæske.

Er kontaktlinser sikre at bruge?

Farvede kontaktlinser er sikre at bruge, så længe du bruger, og gemmer dem korrekt. Vores kontaktlinser er fremstillet til krævende standarder af fabrikanter, vi har tillid til. De er af meget høj kvalitet og hvis det bruges rigtigt vil ikke skade dine øjne på nogen måde. Læs venligst over disse sider og fabrikantens anvisninger for at sikre, at du gør det. Ved hjælp af kontaktlinser forkert, kan forårsage irritation, så sørg for du er helt klar og tilfreds med, hvordan du bruger dine linser, før du rent faktisk gør det.
Kontakt en optiker, inden Iført objektiver, hvis:

    * Du har en tidligere eye-relateret sygdom
    * Du har svær synsnedsættelse
    * Du har tidligere oplevet problemer, når med kontaktlinser

Brug ikke kontaktlinser, hvis:

    * Du lider af øjen-irritation f.eks på grund af sygdom eller forurening
    * Du kan ikke bruge dem i henhold til sikkerhedsforskrifterne på dette site
    * Du har ikke kontaktlinsevæske at skylle dem med
    * Linserne er udløbet
    * Linserne er revet / beskadiget

Fjern dine kontaktlinser Umiddelbart Hvis:

    * Du oplever nogen smerte, når iført linser
    * Dit syn er alvorligt forringet, når iført linser
    * Øjet bliver meget rødt, når du indsætter en linse

Kontaktlinse Care

Det er vigtigt at passe dine kontaktlinser rigtigt - det vil holde din linserne blød, sikker at bruge og ser bedre i længere tid. Hvis du ikke passe dine linser rigtigt du kan opleve øjenirritation, så altid tager sig tid til at rengøre og gemme dine kontaktlinser korrekt.
Sådan Clean Kontaktlinser

Hold dine objektiver ren er meget vigtigt, fordi enhver snavs på linsen vil blive overført i øjet. Dette kan medføre irritation eller øjeninfektioner. For at rense dine kontaktlinser, skyl dem i kontaktlinsevæske - aldrig i vand.

Du skal blot tage en ren kontaktlinse sag, fyld den med løsning og placere dine linser indeni. Henlægge sagen, og ryst den forsigtigt at løsne eventuelle rester. Tør ikke eller gnid dine linser, da dette kan rive dem. Dine linser skal se rene, men vi anbefaler at rense dem før og efter du bære dem, selv om de ser rene. Vask aldrig dine linser i andet end kontaktlinsevæske - ved hjælp af vand vil skade dine linser.

Sådan opbevarer du dine farvedek kontaktlinser

Vi anbefaler at gemme dine kontaktlinser i et formål bygget opbevaring container, svarende til en afbilledet på højre side.
Hvad gør man når du modtager dine objektiver

Mode kontaktlinser er pakket i enten en blisterpakning eller forseglet hætteglas. Dette holder objektivet sterile, men kan gøre det vanskeligt at indsætte dine linser for første gang. Vi anbefaler, at du gøre følgende, før du indsætter linserne.

   1. Åbn objektivdækslet hætteglasset / blisterpakning.
   2. Hvis dine linser er i et glas hætteglas, hæld væk halvdelen af væsken.
   3. Tip linsen og de resterende væske ind i en ren kontaktlinse sag.
   4. Enten indsætte linser eller lukke kontaktlinser sagen.

Hvad skal man gøre, når du har fjernet dine objektiver

   1. Fyld en ren kontaktlinse tilfældet med kontaktlinsevæske.
   2. Placer din linse i sagen og tjekke for at rive eller skade.
   3. Hvis linsen er beskadiget smide det væk, hvis ikke lukke sagen tæt.
   4. Gem dine kontaktlinser sag ved stuetemperatur, væk fra varmekilder.

Hvordan kan i sælge så billigt?

Vi har sprunget mellemleddet over og sendt besparelsen videre til vores kunder i form af lavere piser. Dette er kombineret med det faktum, at vi køber alle vores varer i store mængder, så vi kan tilbyde vores kunder et fantastisk udvalg og fremragende, overkommelige priser.

Leave a Reply

All fields are required